Om oss‎ > ‎

CD - Milestone

Vår CD, Milestone, ble innspillt våren 2010 og lansert under 65-års jubileumskonsert lørdag 18. september 2010 på Parkteatret i Moss.

Den kan fortsatt kjøpes på våre arrangementer, ved henvendelse til et av våre medlemmer, eller ved å sende E-post til post@kho.no.

Se CD booklet her.
Om utgivelsen
Krapfoss Hornorkesters Milestone er en ny milepæl for oss i måten å presentere oss selv og brassband-musikk på for vårt publikum.

Det siste tiåret har vi lagt stor vekt på faste konserter i egen by, samtidig som vi regelmessig har deltatt i konkurranser.

Vi har uansett arena i denne tiden strukket oss mot nye milepæler, både i form og kvalitet. Denne satsingen startet i mars for snart ti år siden med et prosjekt som involverte dirigenten og arrangøren Ray Farr og med Brede Bøe som solist på en godt besøkt konsert i Gimle Kultursenter. Derfra har vi flyttet til Parkteatret for faste konserter i forbindelse med Musikkfestuken i Moss. Hver konsert med sitt tema, blant annet fra musikaler, filmmusikk, Blues Brothers og Irsk Aften. På CD’en vil dere blant annet høre en del melodier fra vår produksjon Storbandaften.

På disse konsertene har vi også samarbeidet med en rekke solister, band og sangere, både fra lokalmiljøet og nasjonalt. På denne CD’en har vi vært heldige å få med noen av alle de som har bidratt opptil flere ganger på disse konsertene.

På CD’en har vi også tatt med musikk fra vår andre faste, lokale konsertserie; Messing i kirkerommet. Denne konsertserien har bestått av mer tradisjonell brassbandmusikk, og vi har blant annet brukt disse konsertene til å presentere større verk fra brassbandlitteraturen for vårt trofaste publikum. Et av de tidlige stykkene i denne serien er Shine as the Light, som Krapfoss Hornorkester har gjort det bra med i konkurranse. Sammen med musikk benyttet ved deltagelse i konkurransene Siddis Brass og Grenland Internasjonale Brass-festival, har vi satt sammen CD’en Milestone som et tilbakeblikk på en spennende epoke i Krapfoss Hornorkester sin historie.
Comments